Alexandra's News

"Aduce ştirile la tine!"

miercuri, 8 octombrie 2014

Ce se întâmplă cu markerele?!

 Redactor şi reporter Bianca Alexandra Lala

Ca şi anul trecut, avem tablă magnetică. Ciudat este că la început în cutia de pe catedră erau, fără exagerare, 10-11 markere, unul fiind umplut cu rezervă nouă.
Credeţi sau nu, săptămâna trecută am rămas cu trei markere, dintre care unul nu avea vârf, celălalt nu avea pastă, iar ultimul ieşise deja ,,la pensie,, săracul...
Să aibă legătură cu faptul că încă nu e gata cheia clasei? Deci practic peste noapte sala noastră rămâne vulnerabilă în faţa celor cu mâini lipicioase. Să fie... O chestie de interior? Dar aici vine întrebarea: Ce ar face femeia de servici cu markerele noastre? Nu. Această pistă nu ducea nicăieri. Trebuia să fie un elev. Oare clasa vecină? Sau poate chiar unul dintre noi.
Fiind mutaţi doar la două clase distanţă, vechii ,,prieteni,, de anul trecut (când s-au mai întâmplat astfel de evenimente) ne dau încă târcoale? Am interdievat câţiva colegi pentru a afla şi părerile lor şi soluţii. Vom face ca de obicei, egal, vor răspunde două fete şi doi băieţi. Vom interdieva şi o colegă nouă, Teodora Coste, una dintre cei patru colegi noi de anul acesta, printre care şi Victor Lupea, Paula Roşca şi Nicole Tănase.

,, Ar trebui să se facă rost de cheia clasei. Şi ar fi trebuit ca cei de a VIII-a care au fost în clasa asta anul trecut să ne dea şi cheile de la dulapuri!,, ne relatează, foarte sigură de sine, Denisa Berar.

,, Am venit de la Liceul de muzică. Sunt Teo. Ca  şi colegă nouă, cred că ar trebui să strângem bani din fondul clasei şi să cumpărăm markere şi să le ţinem în dulap, să ne dea doamna de servici cheia de la clasă şi să facem o dublură.,, declară Teodora Coste.

,, Sunt nişte oameni foarte idioţi cei care fură markere! Să stea cineva cu ,,bazooca,, în spatele clasei. Simplu.,, ne spune Casian Mureşan, simplu.

,, Să le ascundem în dulap sau am putea cere de la administrator cheia clasei,,. scurt şi la obiect Cătălin Rusa.

În concluzie, ar trebui să facem rost de cheia de la dulapuri şi de la clasă. Vom rezolva cumva problema, asta e sigur. Ne auzim la următorul articol cu alte rubrici de păreri personale de la colegi. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu